از ابتدای آشنایی تان بگویید.
حمید گودرزی:سال ۸۲ در ساختمانی در میدان آرژانتین همسایه بودیم.آشنایی ما از آنجا شروع شد.من آن زمان دانشجوی رشته کارگردانی بودم.
ماندانا دانشور:و من ماندانا ۱۶ ساله,محصل بودم.
حمید
گودرزی:این آشنایی ادامه پیدا کرد و با پیشنهاد ازدواج من,مخالفت های
اولیه خانواده همسرم شروع شد چون آنها در آمریکا ساکن بودند.
و با شغل شما هم مشکل داشتند؟
حمید گودرزی:تا حدی بله و مساله دیگر این بود که سطح اقتصادی خانواده همسرم,از خانواده من بالاتر بود.
ماندانا
دانشور:البته فکر می کنم بیشتر به این دلیل بود که آن زمان ۱۶ سال داشتم و
نظر پدرم این بود که من هم باید همراه آنها به آمریکا بروم.
حمید
گودرزی:تا آن زمان قصد ازدواج نداشتم اما با خودم گفتم اگر قصد ازدواج
داری,تا آخر این مشکل جلو برو اما این مخالفت ها به سال نکشید و با پا
فشاری کردن ما,با هم ازدواج کردیم.پدر ماندانا به من پیشنهاد داد که به
آمریکا بروم اما من دوست نداشتم برای زندگی جایی غیر از ایران باشم چون شغل
من داشت در ایران شکل می گرفت.
ماندانا دانشور:بله و آن موقع با پخش سریال مسافری از هند شهرت حمید شکل گرفت.
بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرام خود ماجرای جالبی را منتشر کرد.
پرویز پرستویی، بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه شخصی خود در اینستاگرام عکس زیر را منتشر کرد و نوشت:
روزی مردی جوان از کنار رودی می گذشت، پیرمردی را در آنجا دید
جویای حال پیرمرد شد.
پیر گفت: میخواهم از رود رد شوم ولی چون چشمانی کم سو دارم و رود هم خروشان است نمیتوانم
جوان کمک کرد و پیرمرد را از رود گذراند، سپس پیرمرد از وی تشکر کرد و هر کدام به راه خود ادامه دادند.
پس از مدتی جوان پیرمرد را دید جلو رفت و پرسید: ای پیرمرد مرا میشناسی؟
پیر جواب داد: نه نمیشناسم.
جوان گفت: من همانم که تو را از آب رد کردم
پیر دوباره تشکر کرد و دعای خیر برای جوان کرد.
پس از مدتی دوباره همدیگر را ملاقات کردند و دوباره همان حرف ها رد و بدل شد و این ملاقات چند بار تکرار شد.
روزی دیگر جوان دوباره پیرمرد را دید جلو رفت و پرسید: ای پیر مرا میشناسی؟ پیر که چشمانی کم سو داشت جواب داد: نه نمیشناسم.
جوان گفت: من همانم که تو را از آب رد کردم
پیر که دیگر از حرفهای جوان خسته شده بود، جواب داد: ای کاش آب مرا میبرد ولی تو مرا از آب رد نمیکردی !!!
کارهای خوب را بدون نفس و گوش زد مدام انجام بدهید تا برکت یابد.
در قسمت ۲۶ سریال شهرزاد،وقتی قباد، یا یعقل به خانه شهرزاد وارد میشود. در صحنهای تصمیم میگیرد دست مادر شهرزاد را ببوسد و عذرخواهی خود را اینگونه نشان دهد. در حالی که مادرزن به او میگوید «محرم و نامحرم را رعایت کند.
اما سایتهای خبری از جمله سایت عصرایران نوشتهاند که طبق فتاوای مذهبی، داماد بعد از جدایی از زن نیز باز به مادر او محرم است.
اما سوتی تاریخی سریال شهرزاد چه بود؟
این سوتی یا گاف، یکی از موارد فاحش اشتباه در این سریال است که پس از کشته شدن مریم و بابک، دو هوادار جبهه ملی و دکتر محمد مصدق، در ۲۸ بهمن ۱۳۳۳، (طبق تاریخ درج شده روی اعلامیه ترحیم آنها) خبردار میشوند که دکتر فاطمی اعدام شده است. این در حالی است که اعدام دکتر فاطمی، [برای آشنایی بیشتر با او اینجا کلیک کنید.] سه ماه پیش در ۱۹ آبان ۱۳۳۳ اعدام شده است.
سریال شهرزاد از ابتدا در زمینههای مختلفی با انتقاداتی درباره سوتیها و گافهایش مواجه بوده. از جمله اینکه شهرزاد در این سریال در دهه ۳۰ برای «انتخاب واحد» از خانه خارج میشود و یا «تقی رفعت»، نقش لات و لوت سریال، یک چهره خوشنام تاریخی بوده یا تصاویر تودهای ها بر روی دیوار در صحنهای، شامل افراد انقلابی نیز میشده است.
علیرضا خمسه اجرای دومین جشن عکاسان سینما را بر عهده دارد.
به گزارش آسمونی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی انجمن عکاسان سینما؛ علیرضا خمسه اجرای دومین جشن عکاسان سینما را بر عهده دارد.
عکاسان سینما در این جشن میزبان بسیاری از اهالی سینما خواهند بود. معرفی برگزیده و اهدای تندیس به عکاس برگزیده صحنه و پشت صحنه، تقدیر از پیشکسوتان عکاسی فیلم از جمله بخشهای این جشن خواهد بود. سینما شهر، خانه سینما، شرکت آفومار و باغ موزه قصر، حامیان برگزاری دومین جشن عکاسان سینما هستند.
این جشن به دبیری علی نیکرفتار، پنجشنبه 23 اردیبهشت، ساعت 19 در باغ موزه قصر برگزار میشود.
اعتراض اعضای فرهنگستان هنر به ریاست این فرهنگستان اتهامی است که نیاز به طرح و اثبات دارد.
به گزارش آسمونی به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان در گفتگو با محمدعلی معلم دامغانی ؛ در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه از دلایل نگارش نامه اعتراضی به ریاست فرهنگستان هنر اطلاع و در پاسخ به این نامه چه جوابی دارید، گفت: البته من از این نامه اطلاع ندارم و شما بیشتر از من درباره آن میدانید اما پاسخم به آنچه در این نامه آمده این است که افرادی که عضو فرهنگستان هنر هستند، واقعا متعلق به این فرهنگستان هستند و این که گلایه دارند و گلایهشان در مورد چیست، نیاز به طرح و اثبات دارد. هر کسی که این نامه را فرستاده و شهامتش را هم داشته که پای آن را امضا کند، باید بیاید و ادعایش را اثبات کند و اگر حق با او بود حقش را بگیرد وگرنه باید بداند که حقی را ضایع کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مزیتها و مشکلات برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در شهر آفتاب اظهار داشت: اکثر صاحبنظران معتقدند که نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به جهاتی در شهر آفتاب آزادتر و بهتر برگزار میشود و مردم راحتتر هستند اما خواهی نخواهی دوری راه به عنوان یک مشکل مطرح است و بسیاری از ناشران نیز به مشکلاتی که به دنبال بارش باران ایجاد شد، اعتراض دارند. البته همه این مشکلات به این دلیل به وجود آمده که امسال اولین سال برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب است.
رئیس فرهنگستان هنر خاطرنشان کرد: من به بخش کتابهای انگلیسی و عربی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران هم سر زدم و متوجه شدم که آنها هم در مضیقه هستند و به نظر میرسد که برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حل مشکل این بخشها به صورت کیفیتری برگزار میشود.
گفتنی است که در ماههای اخیر نامهای از طرف برخی از اعضای پیوسته و ناپیوسته فرهنگستان هنر به دست اهالی رسانه رسیده که بر اساس آنچه در این نامه آمده، برخی از اعضای فرهنگستان هنر به شیوه ریاست محمد علی معلم دامغانی اعتراض دارند.
داوود نعمتی انارکی گفت: اگرچه فرزاد حسنی مجری توانمند و شناخته شدهای است اما تفاوتی میان صراحت و توهین به دیگران قائل نمیشود که اگر تفاوت میان این دو را تشخیص میداد، با آن لحن با شرکتکننده در مسابقه صحبت نمیکرد.
به گزارش ما به نقل از شهرخبر، داوود نعمتی انارکی، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در مورد اختصاص آنتن زنده به فرزاد حسنی مجری برنامه اکسیر برای توجیه کردن توهین به یکی از شرکت کنندگان در این برنامه اظهار داشت: بنده در مورد این موضوع با آقای میرحسینی مدیر شبکه سه صحبت کرده انتقادها نسبت به رفتار فرزاد حسنی را به وی انتقال دادم و پیشنهاد دادم که آقای حسنی از مخاطبان درباره این رفتار خود عذرخواهی کند.
وی با بیان اینکه در نهایت آقای حسنی در برنامه مردم چه میگویند عذرخواهی کرد، اظهار داشت: اگرچه فرزاد حسنی مجری توانمند و شناخته شدهای است اما تفاوتی میان صراحت و توهین به دیگران قائل نمیشود که اگر تفاوت میان این دو را تشخیص میدادند، با آن لحن با شرکت کننده در مسابقه صحبت نمیکردند.
مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در ادامه افزود: بهاعتقاد من اگر فرزاد حسنی یک کلام عذرخواهی میکرد بسیار بهتر بود تا اینکه در برنامه مردم چه میگویند به توجیه و تفسیر برنامه و علت رفتار خود بپردازد؛ انتقادها نسبت به برنامه زنده فرزاد حسنی را نیز به آقای میرحسینی انتقال دادهام و حتی اگر رفتار غیرعمد بوده باید با یک معذرتخواهی کوتاه و ساده این موضوع را تمام میکردند.
نعمتی انارکی با بیان اینکه فرزاد حسنی روی لبه توهین به مخاطب صحبت کرد، اظهار داشت: اگر از ابتدا آقای حسنی میتوانستند تفاوت میان توهین و صراحت را قائل شوند، هیچگاه شرایط این برنامه به این شکل پیش نمیرفت.
وی در پاسخ به این سؤال که برخی معتقدند پشتصحنه برنامه اکسیر ساختگی بود، تصریح کرد: نمیتوانم در این خصوص اظهار نظری داشته باشم؛ این بهعهده مخاطب است که این برنامه را ساختگی بداند و یا اینکه آن را قبول کند.
به گزارش ما به نقل از شهر خبر رفتار فرزاد حسنی در برنامه اکسیر با واکنش تند افراد خاص و عام جامعه در شبکههای مجازی مواجه شده و حالا او زیر تیغ انتقاداتی است که پیشازاین نیز در اندازههای کوچکتری گریبانش را گرفته بود و برای مدتی او را تبدیل به چهرهای پرحاشیه در رادیو و تلویزیون کرد. بااینحال حاشیههای مجریان تلویزیونی طی سالهای اخیر اصلاً کم نبوده، جدا ازآنچه روی آنتن زنده یا در برنامههای تولیدی رخداده و بعضاً بزرگنمایی شده، اتفاقات بیرون از تلویزیون و زندگی بیرون از محیط جام جم نیز آنها را به چهرههایی تبدیل کرده که با جستجو کردن نامشان در موتورهای جستوجو به موارد مختلفی برخورد میکنید.مجموع این دادهها اما سبب میشود مجریان تلویزیونی مثل بازیگران، خواننده و فوتبالیستها و ورزشکاران مطرح در زمره سلبریتیها قرارگرفته و هر اتفاق مربوط به آنها باعث شود مردم رفتارهایشان را قضاوت کنند و شبکههای اجتماعی محلی برای نقدشان باشد.
نظر آزاده نامداری درباره کلیپ توهین فرزاد حسنی
آزاده نامداری همسر سابق فرزاد حسنی می گوید فیلم جنجال برانگیز فرزاد حسنی در برنامه اکسیر را ندیده است.
این مجری پیشین تلویزیون درباره انتقادات از فیلم فرزاد حسنی گفت : این فیلم را ندیده ام و علاقه ای هم ندارم آن را ببینم.
نامداری در ادامه گفت: من خیلی وقت هست که این طور فیلم ها را نمی بینم و در این مورد خاص هم علاقه ای به دیدن فیلم و اظهار نظر درباره آن ندارم.
به گزارش ما به نقل از شهر خبر ,افسانه بایگان در سال ۶۲ در سریال «سربداران» به کارگردانی محمدعلی نجفی بازی کرده بود و پس از آن در سال ۶۴ با فیلم «گمگشته» به کارگردانی مهدی صباغ زاده به سینما می رود. در دهه ۶۰ و زمانی که هر سال یک فیلم بازی می کرد و معروفیت هم به دست آورده بود، دماغش را عمل می کند و بعد از آن موجی از عمل های دماغی در جامعه به وجود می آید. اصلا می توان گفت که بایگان به ایرانی ها یاد داد که این عمل می تواند تغییرات زیادی روی صورت هایشان داشته باشد.
پس از کارگردانی قسمت هفتم سری فیلمهای «جنگ ستارگان» جی.جی آبرامز درگیر یک داستان فضایی واقعی میشود.
به
گزارش آسمونی به نقل از خبرآنلاین، آبرامز تهیهکنندگی مستندهایی درباره
مسابقات گوگل لونار ایکس پرایز را برعهده گرفت. این مستندها که با
کارگردانی اورلاندو فون آینزیدل ساخته میشود، داستان 16 تیمی را روایت
میکند که برای به دست آوردن جایزه 30 میلیون دلاری گوگل با هم رقابت
میکنند.
هدف از این رقابت فرود آوردن و هدایت یک فضاپیمای رباتیک در کره ماه تا پیش از 31 دسامبر سال 2017 است. تا کنون تنها برنامههای فضایی دولتی در ایالات متحده آمریکا، اتحاد جماهیر شوروی و چین موفق به فرود فضاپیما در ماه شدهاند.
بنیاد جایزه ایکس که این رقابت را ترتیب میدهد در این باره اعلام کرد : «در میان تیمهای حاضر در این رقابت میتوان متخصصانی از سیلیکونولی، هکرهایی از آلمان، متخصصان آیتی هندی تا پدر و پسری که به صورت مستقل در ونکوور کانادا کار میکنند را پیدا کرد.»
این مستند 9 قسمتی که «Moon Shot» نام دارد، نگاهی کلی به این رقابت دارد و به معرفی اعضای تیمهای حاضر در رقابت میپردازد.
هر کدام از این فیلمها 7 دقیقه هستند. این مستندها از 15 مارس در گوگلپلی و از 17 مارس در یوتیوب در دسترس قرار خواهند گرفت.
جیجی آبرامز کارگردانی فیلمهایی چون «پیشتازان فضا» و سریال «لاست» را در کارنامه کاری خود دارد.